• Projekt

En populär leverantör av utomhus- och inomhusmöbler i hela världen

Praktiska och flexibla möbler är ett måste. Utrymme och respekt för individen och hans/hennes tid har aldrig varit viktigare.

På Cane-line är vi medvetna om detta och vi arbetar i tätt samarbete med våra internationella partners för att erbjuda dem skräddarsydda lösningar. Våra partners har höga krav på kvalitet, komfort och estetik och Cane-line’s tidlösa och genomtänkta design kan tillfredställa detta behov.

Våra möbler passar för att användas mycket under långa perioder och kräver endast minimalt underhåll, även när de används i miljöer där stora grupper kommer och går.

Välj er egna stil, uttryck och även funktion för era möbler, oavsett om det är för formella möten, bekväma väntrum eller avslappnade loungeområden. Och oavsett om fokus är på individen eller grupper.

Vår danska design lever upp till varumärkesidentiteten hos våra projektpartners, och vårt företags uppförande och verksamhet matchar de internationella krav som ställs på Corporate Social Responsibility (CSR). Som ett resultat, består våra kunder av ett brett urval av företag både inom den offentliga och privata sektorn, institutioner, exklusiva hotell, kryssningsrederier och resorts.