Conrad Hotel Algarve, Portugal

Conrad Algarve är ett av de mest moderna och prestigefyllda 5-stjärniga hotellen i Portugal. Detta moderna lyxhotell är unikt inrett, från gästrummen till de privata balkongerna, från det majestätiska spaet till de fem individuella restaurangerna och barerna, som erbjuder ett sofistikerat utbud från det portugisiska och internationella köket. Kedjan Conrad är en del I HILTON gruppen.

Vi på Cane-line har haft nöjet att leverera ett brett urval av våra bekväma utomhusmöbler till olika områden på detta hotel. Hotellet Conrad har flera pool-områden runt vilka våra bekväma möbler inbjuder till timmar av avslappning.

Infinitypoolen är möblerad med solstolarna Presley medan upplevelsebadet har ett stort antal Escape solstolar, Sunrise solloungers och Savannah dagsbäddar. De stiliga barstolarna och matsalsstolarna Breeze – designade av de danska designerna Strand+Hvass – valdes för baren och restaurangdelen nära poolerna.

Om du äter på uteserveringen på restaurangen Gusto på området – en exklusiv grill som drivs av den kända 3-stjärniga Michelinkocken Heinz Beck – du kommer ha möjligheten att sitta i våra bekväma Diamond matsalsstolar och njuta av utsökt mat och en enastående utsikt.

Conrad Algarve Hotel valde Cane-lines utomhusmöbler för dess bekvämlighet, stil och dess enkla underhåll – nödvändiga aspekter för ett högkvalitativt hotel – men precis lika viktigt för valet av möbler till dig själv till din trädgård eller terrass.