Odense Zoo, Danmark

Odense Zoo är en av Danmarks mest populära turistattraktioner. Odense Zoo är ett modernt Zoo som har uppdaterat sina faciliteter kontinuerligt de senaste åren. Den senaste expansionen i djurparken är ett nytt hus för giraffer, en ny konferensanläggning och ett modernt café.

Till denna nya konferensanläggning har Cane-line levererat de moderna matsalsstolarna Twist – en stilig och elegant matsalsstol som på grund av dess vävteknik och bekväma rotting ger en väldigt hög bekvämlighet när folk sitter ner i flera timmar. Matsalsstolen Twist är gjord i rotting på en ram av rostfritt stål. Stolen är stapelbar och det gör den enkel att förvara när den ej behövs. Twist matsalsstol är designad av de danska designerna STRAND+HVASS.

Till det nya caf éet Safari Coffee på Odense Zoo är den coola matsalsstolen Curve en perfekt matchning till Safari-temat. Matsalsstolen Curve är gjord i rotting. Rotting är ett hållbart naturmaterial. Rotting är ett mycket tåligt och slitstarkt material som är lätt att sköta om. Curve matsalsstol är handvävd av väldigt skickliga hantverkare.