Utomhus Lounge Möbler

Vårt vardagsrum har numera för gott flyttat ut. Vår breda kollektion inspirerar till att skapa rum med en unik stil för dina bästa lediga stunder.

Oavsett vilket utrymme du vill utsmycka, har vi de bästa utomhus lounge möblerna för din trädgård eller din uteplats.

Se vårat urval nedan

Välj typ

Lounge soffor

Edge trädgårdsbänk

Från SEK 5.200,00Läs mer

Lansing lounge soffa

Från SEK 7.000,00Läs mer

Modul soffor

Fåtöljer

Breeze loungestol

Från SEK 5.450,00Läs mer

Amaze lounge stol, Teak

Från SEK 9.250,00Läs mer
5469LS

Breeze högryggad stol

Från SEK 7.700,00Läs mer

Breeze högryggad stol

Från SEK 7.700,00Läs mer
5468LS

Breeze loungestol

Från SEK 5.450,00Läs mer
5490U

Chester lounge fåtölj

Från SEK 9.500,00Läs mer

Cane-line har ett brett och varierat utbud av kvalitets lounge trädgårdsmöbler som är designat och utvecklat av danska desingers. Våra exklusiva trädgårdsmöbler är naturligtvis underhållsfria och väderbeständiga och kan därför stå i trädgården, vid poolen eller på terrassen hela året runt.

I vårt breda sortiment av lounge trädgårdsmöbler hittar du bland annat våra smarta utomhus moduler och hammockar. En modulär utomhussoffa ger dig möjlighet att anpassa och bestämma storleken på soffgruppen allt efter hur mycket plats du har i trädgården. Du kan också välja mellan klassiskt flätade lounge soffor med tillhörande fåtöljer och fotpall, eller kanske en modern 3-sitsig lounge soffa i det nya materialet: Cane-line Tex, som passar bra till inredningen i uterummet.

I Cane-lines kollektion av lounge trädgårdsmöbler är möjligheterna många och det är endast fantasin som sätter gränser för hur ditt uterum kan inredas. När vintern kommer kan du skydda möblerna med ett smart överdrag som är speciellt för trädgårdsmöbler.